Hvorfor jeg blogger så lite om hverdagen og barna?

Hei allesammen! ♥

Det er flere som har spurt hvorfor bloggingen har dabbet av så mye i det siste.. :(
Og det er faktisk trist at jeg ikke får oppdatert bloggen like ofte som jeg selv ønsker..! Jeg synes det er veldig leit, selv om det kanskje ikke kommer frem her til dere som titter innom hver dag..

Det har sine helt naturlige grunner;
nemlig at jeg jobber, vi pusser opp huset OG jeg er med barna og bruker tid på dem siden vi er i et nytt miljø og ikke kjenner så veldig mange her!

Savannah er jo hjemme hver eneste dag siden vi ikke har bhg-plass til ho, og i en alder av snart 1,5 år - så sier det seg selv at ho krever mer enn hva ho gjorde som baby! Nå er det ikke noe tid for blogg eller hobby på dagtid lenger, og da mister jeg jo automatisk mange timer som jeg før brukte fremfor dataskjermen! Siden jeg jobber kvelder på Shell, så er jeg ikke hjemme igjen før ca 22.30 - og da er jeg igrunnen så sliten at det bare er litt kveldsmat og litt avslapping i sofaen før leggetid!  Med andre ord - de kveldene jeg jobber blir det null tid til blogging! 

Og etter at jeg begynte å jobbe, så bruker jeg mye mer energi og det merkes, fordi jeg føler jeg trenger litt mer søvn nå enn før! I tillegg holder jeg på med skole, vi har samling en helg i mnd sån ca, og lekser og oppgaver som skal leveres utenom! Mye jobb!! Puh..

Også holder jeg på med revy på fritiden, dvs vi holdt egentlig på i vår, men hele revyen ble utsatt pga skade hos en av aktørene.. Revyen er heldigvis snart ferdig, vi startet opp igjen og har holdt på siden august og har premiere nå på fredag! (kommer som sagt eget innlegg om den)

 

OGSÅ EN TING TIL: Det skjer ikke så mye spennende her hos oss for tiden! Vi er alle opptatt med vårt, og vi lever i et kaos fra tid til annen! Heldigvis er kjøkkenet så og si ferdig pusset opp, og vi er delvis fornøyde med møblering osv ellers rundt i huset! Kommer bilder når vi skal vaske og pynte til jul (som forøvrig er snart, hjelpes)! Begge barna har det bra, Evina trives i bhg og er jo blitt 5 år! Savannah har nå fått 9 (!!!) tenner, og springer rundt som en gal hele dagen! Er aldri i ro, har nok arvet rastløsheten etter faren sin.. Men det kommer en meget innholdsrik årskavalkvade på bloggen når den tid kommer, det LOVER jeg dere! :-D

Slenger med bildet jeg har som forsidebilde på facebook:


Jeg er som sagt litt opptatt på alle kanter for tiden, og skulle så absolutt hatt flere timer i døgnet!
Det er ingen god følelse å føle at man ikke strekker til verken her eller der, men det er bare slik det blir noen ganger! Og det går jo over etterhvert, ting blir jo bedre. Vi skal ikke pusse opp huset hele livet, og etterhvert skal S begynne i bhg - og jeg får meg forhåpentligvis en jobb med bedre arbeidstider!


Og snart er det jammen meg 1.advent og juletid!  
I år skal jeg ikke ha julekalender med utdeling av sponsede gaver på bloggen min, da jeg desverre ikke har hatt tid til å ordne dette - men hobbybutikken min som jeg kaller "Mammas hverdag" skal åpne en blogg hvor det blir julekalender med noen giveaways, noen konkurranser og noen publiseringer av oppskrifter på produktene jeg lager! :-) Det blir spennende, så følg med! 

 • Innlegget er skrevet den 19.11.2013 av Tina Cecilie
 • Ingen kommentarer

  Så fint innlegg:)

  Skriv en ny kommentar


  Jeg er 23år, forlovet og lykkelig tobarnsmor!

  Velkommen hit!  + Legg meg til som venn

  Her kan du lese om det som opptar meg! Dette er en blogg for alle - og dere skal vite at jeg er en helt oridinær husmor med egne meninger og mange interresser! Hos oss er det ikke alltid ryddet og vasket hus hver søndag. Heller ingen luksus-middager flere ganger i uken, eller masse cupcakes og deilig bakst! Men vi trives slik vi har det, i bygde-norge, og det er det viktigste!

  Her er det trygghet, glede, latter, frihet, familie, venner & ikke minst kjærlighet
  som gjelder! :-)

  Velkommen til mitt liv som er:
  EN PRINSESSEMAMMAS HVERDAG!

  Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers
  Instagram

  Legg til frkblestad

  Facebook

  Konkurranser
  & give aways!


  kommer ny giveaway snart..

  Mammas hverdag


  Her kommer noen produktbilder fra butikken min...

  Velkommen igjen!

  I dag har vært innom bloggen min,
  denne uka og denne mnd!
  Totalt har tittet innom!
  Tusen ♥-lig takk!

  Og akkurat nå er du her sammen med
  andre! Håper du har kost deg :-)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits