FOR EN FÆL DAG! Det begynte med at....

....jeg hadde ordnet og kledd på Savannah, og skulle forte meg å ta på rollon og parfyme før jeg skulle ut døra, og på et møte!

Høres ikke så altfor komplisert ut det tenker du.. Vel - Jeg stressa inn på badet og åpnet jakka og hadde på meg rollon.. Ooooops, glemte at jeg hadde genser på meg, så rollonen den ble utapå genseren, haha, herregud! Tenkte ikke på det før jeg hadde låst og gått ut hjemmefra.... Måtte bare passe på å ha jakken på meg hele tiden slik at ingen skulle legge merke til det i tilfelle det var flekker på genseren.. Huffameien! #denfølelsen 

 

Denne dagen har vært ganske pyton, har vært stressa, lei meg, nervøs osv om hverandre.. Hvorfor lurer du sikkert på?!? Vel - det skal jeg fortelle dere om senere :-)

I hvertfall så trodde jeg at ettermiddagen skulle gå bedre, at vi skulle kose oss med middag osv når Evina kom hjem fra barnehagen.. Men jeg har visst ikke hodet helt med meg i dag! Etter å ha gitt Savannah middagsmat holdt jeg på å putte den brukte skjeen i fryseren(!!!) i stedet for i oppvaskmaskinen........ Dere skulle sett ansiktsuttrykket til Anders! Flaut!

Kan jo skylde litt på ammetåka da, heheh, men tror nok ikke jeg har helt dagen i dag, så derfor skal jeg bare slappe av resten av kvelden og ikke gjøre noe som det er en sjanse for at kan gå galt :P


Her er midt lille hekleprosjekt mens jeg ser på tv: et sommerteppe til Savannah i spreke farger!

Kommer oppskrift på bloggen ganske snart!
Det er kjempe enkelt og noe ALLE får til, så få med deg oppskriften som kommer i løpet av helgen! 

Forresten så har det vært oppholds i hele dag, men kom ei skikkelig skur igjen rundt middagstider. Og oppholds igjen akkurat nå! Det er helt forferdelig å se bilder og reportasjer om flom og ødeleggelser overalt! Men nok om det, hele internett er spammet med "flom og vann" så jeg skal ikke skrive noe mer om den saken i dag! Ha en fortsatt fin kveld dere!

 • Innlegget er skrevet den 23.05.2013 av Tina Cecilie
 • Én kommentar

  jeg har hatt en rooolig å fin dag, hagearbeid til hendene gjorde alt for vont (men deilg å få det gjort) også en pause i arbeidet som jeg tok med en liten shoppingtur ..

  og ellers var det pleddet NYYYDELIG <3 jeg har sååå lyst på strikka og heklapledd som jeg kan bruke når jeg tar fotografbilder <3

  Skriv en ny kommentar


  Jeg er 23år, forlovet og lykkelig tobarnsmor!

  Velkommen hit!  + Legg meg til som venn

  Her kan du lese om det som opptar meg! Dette er en blogg for alle - og dere skal vite at jeg er en helt oridinær husmor med egne meninger og mange interresser! Hos oss er det ikke alltid ryddet og vasket hus hver søndag. Heller ingen luksus-middager flere ganger i uken, eller masse cupcakes og deilig bakst! Men vi trives slik vi har det, i bygde-norge, og det er det viktigste!

  Her er det trygghet, glede, latter, frihet, familie, venner & ikke minst kjærlighet
  som gjelder! :-)

  Velkommen til mitt liv som er:
  EN PRINSESSEMAMMAS HVERDAG!

  Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers
  Instagram

  Legg til frkblestad

  Facebook

  Konkurranser
  & give aways!


  kommer ny giveaway snart..

  Mammas hverdag


  Her kommer noen produktbilder fra butikken min...

  Velkommen igjen!

  I dag har vært innom bloggen min,
  denne uka og denne mnd!
  Totalt har tittet innom!
  Tusen ♥-lig takk!

  Og akkurat nå er du her sammen med
  andre! Håper du har kost deg :-)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits