Overlykkelig storesøster!

De siste dagene har Evina masa og masa på trampolina si... For 'ALLE' andre hadde jo satt opp den :p Så i går efta etter jobben satte Anders opp trampis'en her - og storesøster ble overlykkelig! Hoppa og hoppa til ho ble helt svett og utslitt <3

I dag er det tid for bhg igjen, før vi skal ta langhelg! Skal bli godt å være litt sosial med familie i helgen, skal ta med jentene noen dager til bestefar på hytta, og en tur innom oldemor før Evina skal en liten tur på pappahelg, igjen! Når denne helga er over, har vi kommet inn i rytmen igjen for hvilke helger ho skal til pappan sin. Har blitt mye bytting av helger osv pga diverse uforutsette ting, slik som at Evina har vært invitert i bursdag osv.. Vi prøver jo hele tiden å være fleksible angående disse helgene, slik at Evina skal få mest mulig utbytte av å være der, men også kunne være hjemme hos oss hvis det skjer noe spesielt her.. :-) Hittil så funker dette, siden vi bor såpass nærme hverandre, så det er bra!

Evina hadde så lyst på pannelugg, for det har **** i barnehagen, og ho er så søt... Hehe! Vel, vel tenkte jeg først.. Men etter å ha grublet litt på det, og hørt på maset til Evina så ble det til at vi gikk på badet og klippet vekk en liten tufs, slik at ho har litt lugg :p Håret hennes er jo ganske krøllete, så ville ikke ta sjansen på å klippe masse hår til en kort lugg, i tilfelle det bare kom til å krølle seg i en ball... Og det gjorde jeg rett i, for den lille søte luggen som Evina nå har fått, den ligger ikke slik som ønsket/håpet! Hihi :-) MEN, snuppa ble skikkelig søt! Og slipper å ha det lange håret rett i ansiktet hver dag ho ikke vil sette det opp!

 • Innlegget er skrevet den 08.05.2013 av Tina Cecilie
 • Én kommentar

  Tara Sofie

  08.05.2013 kl.06:45

  Jeg syns det ble kjempe søtt med pannelugg :)

  Skriv en ny kommentar


  Jeg er 23år, forlovet og lykkelig tobarnsmor!

  Velkommen hit!  + Legg meg til som venn

  Her kan du lese om det som opptar meg! Dette er en blogg for alle - og dere skal vite at jeg er en helt oridinær husmor med egne meninger og mange interresser! Hos oss er det ikke alltid ryddet og vasket hus hver søndag. Heller ingen luksus-middager flere ganger i uken, eller masse cupcakes og deilig bakst! Men vi trives slik vi har det, i bygde-norge, og det er det viktigste!

  Her er det trygghet, glede, latter, frihet, familie, venner & ikke minst kjærlighet
  som gjelder! :-)

  Velkommen til mitt liv som er:
  EN PRINSESSEMAMMAS HVERDAG!

  Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers
  Instagram

  Legg til frkblestad

  Facebook

  Konkurranser
  & give aways!


  kommer ny giveaway snart..

  Mammas hverdag


  Her kommer noen produktbilder fra butikken min...

  Velkommen igjen!

  I dag har vært innom bloggen min,
  denne uka og denne mnd!
  Totalt har tittet innom!
  Tusen ♥-lig takk!

  Og akkurat nå er du her sammen med
  andre! Håper du har kost deg :-)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits