Tina Cecilie Blestad

Er 90-modell og født midt på sommer'n ~ 25.juli, så jeg er løve. :-)
Som lita syntes jeg det var midt i blinken å ha bursdag ca. et halvt år unna jula, for da ble gaver og feiring litt spredt utover året, hehe!

Oppvekst
Er eldst i en søskenflokk på hele seks stykker! 
Har fem småsøstre og verdens søteste lillebror. Pluss en stebror (fire år yngre enn meg) på pappa sin side.
Mamma og pappa skilte lag når jeg var et par år gammel, så husker ingenting av å ha bodd sammen med begge to.
Mamma ble sammen med en svenske (Leif, som hun er forlovet med den dag i dag) og han har vært der for meg og søstera mi helt fra vi var små.
Som dere sikkert skjønte, så har jeg en 'hel-søster' og tre 'halv-søstre' (og en 'halvbror').
Jeg & Carina er jevngamle, bare 15mnd mellom oss, og pappan vår bor i Trysil sammen med kjæresten sin som har en sønn fra før!
Mamma og Leif bor på Drevsjø sammen med deres fire felles barn Ida Maria, Anna Christina, Emma Leontina og Jacob Magnus Olov + en katt og to hunder.

Gjennom oppveksten har jeg vært veldig engasjert i alt mulig, og drevet med både sang, dans, musikk, skolekorps, drilling, teater, speider, håndball, fotball, svømming, ski...
Etterhvert som jeg ble eldre var det dans, teater og fotball som opptok meg mest. 
Venner & familie har også vært en stor del av barndomsårene såklart - og med stor familie på morsida, og med en 'ekstra' svensk familie på Leif sin side, så har sammenkomster, bursdager og høytider alltid vært morsomme og minnerike! :-)

"Voksenlivet"....
...ble startet ganske tidlig da jeg som fersk attenåring ble alenemamma til lille, nydelige Evinasnuppa mi.
Har hatt aleneansvaret for ho hele tida, og har det fortsatt. Ho bor fast sammen med oss, men nå etter at ho ble litt større, så er ho hos pappa sin/besteforeldrene annenhver helg og vi deler litt på høytidene + at ho er der noen uker på sommerferie. Det fungerer fint slik vi har det nå - sjøl om det gjør vondt i mammahjertet mitt hver gang ho drar på 'pappahælj'! Blir så stille og rolig uten sprudlejenta vår hjemme i hæljene...

Nå er jeg samboer med den beste gutten (eller gubben som jeg kaller han:)) - og vi har det helt supert! Leier et akkurat passe stort hus på Tynset, med 3 soverom, hems, stor stue, kjøkken, ganger, bad og en diger uteplass/hage på baksiden + dobbelgarasje med bod/vedbod! Ute har vi trampoline, huskestativ, masse plen å spille fotball på - og hagemøbler til både store og små ;o)

 Kjærligheten....
...har ikke alltid vært like lett som ung alenemor!
Men nå smiler livet - og jeg er forlovet med verdens beste Anders Løvlund! 
Vi forlovet oss i Bulgaria St.Hansaften - 23.juni 2012 ♥ (se bilder her)
Ellers så er 13.desember 'vår' spesielle dato da vi opplevde noe romantisk og hemmelig som vi ikke kommer til å annonsere før i brylluppet vårt, hihi.
Sammen er vi foreldre til min andre datter Savannah, men Anders og Evina går også veldig godt sammen - og de er helt klart veldig glad i hverandre!
Anders ble kastet litt inn i 'papparollen' når han ble sammen med meg, men det har han mestret utmerket om jeg må si det selv...
Han er den beste! 

Fritid
Mesteparten av tida mi går jo såklart på å være sammen med mine to prinsesser - og litt Anders da, hehe!
Men jeg prøver å bruke litt tid på ting som interesserer meg - slik som scrapbooking, litt små-håndarbeid og såklart BLOGGEN! :-)
Også er jeg medlem i tre forskjellige 'teater/revy-grupper' hvor jeg er aktiv aktør og er med på oppsetninger hvert år! Har blitt såvidt to-tre ganger jeg måtte stå over pga studier og/eller fødsler og spedbarnsmammarollen - men teater og revy er nok noe jeg vil prøve å være med på så lenge jeg har tid og ork! Det er både sosialt og utfordrende, og ikke minst kjempe artig å stå på en scene.
Fotballen er litt lagt på hylla foreløbig - ikke enkelt når man er forelder, dessverre! Snufs... Men har et håp om å være med igjen, så jeg har hvertfall et mål å jobbe med. Er jo enda ung (hihi) så da skal det vel ikke være umulig. Man må bare få tid til det. Kanskje når barna blir litt større..!

Drømmer...
- om å bygge vårt eget hus som vi ønsker å tegne sjøl.
Har allerede mange planer og idèer og jobber med de jevnt og trutt. Når vi har funnet ut hvor vi vil bygge, funnet drømmetomta OG ikke minst har penger nok - så skal tegninger og planer og absolutt alt være klart!
- om å starte noe eget!
 Har alltid ønsket å drive min egen butikk av noe slag - og vil vel alltid drømme om det. Prøver å finne på noe realistisk som jeg kan jobbe videre med. Er jo veldig opptatt av både klær og interiør, så tenker meg noe blanding der. Både noe til mor&barn liksom! Vi får se hva fremtiden bringer...! Holder jo så smått på å lager både klær (strikka tøy) og dekorgjenstander, knagger, lys osv.. oppe på hobbyhemsen min. Så man skal vel aldri si aldri kanskje....
- om å bli arkitekt!
Meeeen, det er så mange år med skole og vanskelig å få til slik vi lever idag, dessverre... 
- om 3-dagers brylluppsfeiring!
Skal gifte meg bare en gang - og da skal det ikke spares på noe som helst. Med det mener jeg ikke at alt skal være av dyreste 'kvalitet', hallo!! har jo ikke tenkt at et giftermål skal ruinere oss.. MEN, ønsker å skikkelig FEIRE det, og gjerne over litt lengre tid enn en dag+kveld! Som mange andre jenter ser jeg for meg 'mitt drømmebryllupp' og har mange tanker rundt det allerede. Men det blir noen år til giftermål enda, da...
- om å bli rik!!
Men det gjør vel alle andre også......... 


TCB --> Ord og uttrykk som beskriver meg :-)


Bilder av TCB
Fra barndommen til idag! (kommer)

 

 • Innlegget er skrevet den 18.10.2010 av Tina Cecilie
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Jeg er 23år, forlovet og lykkelig tobarnsmor!

  Velkommen hit!  + Legg meg til som venn

  Her kan du lese om det som opptar meg! Dette er en blogg for alle - og dere skal vite at jeg er en helt oridinær husmor med egne meninger og mange interresser! Hos oss er det ikke alltid ryddet og vasket hus hver søndag. Heller ingen luksus-middager flere ganger i uken, eller masse cupcakes og deilig bakst! Men vi trives slik vi har det, i bygde-norge, og det er det viktigste!

  Her er det trygghet, glede, latter, frihet, familie, venner & ikke minst kjærlighet
  som gjelder! :-)

  Velkommen til mitt liv som er:
  EN PRINSESSEMAMMAS HVERDAG!

  Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers
  Instagram

  Legg til frkblestad

  Facebook

  Konkurranser
  & give aways!


  kommer ny giveaway snart..

  Mammas hverdag


  Her kommer noen produktbilder fra butikken min...

  Velkommen igjen!

  I dag har vært innom bloggen min,
  denne uka og denne mnd!
  Totalt har tittet innom!
  Tusen ♥-lig takk!

  Og akkurat nå er du her sammen med
  andre! Håper du har kost deg :-)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits